top of page

Wij werken met onder andere de volgende paarden: 

Donny.jpg

Donny (4 jaar)

 

Dit is Don El Dorado maar wij noemen hem gewoon Donny. Donny is een Spaanse ruin van bijna 4 jaar oud. Donny is geboren in Spanje en vorig jaar naar Nederland gekomen. Inmiddels is Donny goed gewend in Nederland en houdt ervan om lekker aan het werk te zijn. Zowel onder het zadel als aan de hand is hij enorm sensibel maar erg braaf. Tijdens de coaching zet hij zich 100% in en geniet hier zichtbaar van. Donny is in te zetten voor zowel volwassenen als kinderen.

Geboren: 26-06-2019
Geslacht: Ruin
Stokmaat: +/- 1.52 m (waarschijnlijk groei ik nog wel een stukje)
Kleur: Isabelkleurige Palomino

Bonnie.jpg

Bonnie (4 jaar)

Dit is Naloubon, maar wij noemen haar gewoon Bonnie. Bonnie is een grote lieve springpaardenmerrie van bijna 4 jaar oud. Bonnie is bijna een jaar onder het zadel en pakt dit geweldig op. Het is de bedoeling dat ze van de zomer haar eerste wedstrijdjes gaat springen. Maar we hebben geen haast en alle tijd om Bonnie zichzelf te laten ontwikkelen. Bonnie is uitermate geschikt voor mensen met angsten en trauma’s. Ze heeft een zacht karakter en houdt ervan om uitgebreid te knuffelen en geborsteld te worden. Bonnie wordt dan ook vooral ingezet om vertrouwen (terug) te winnen bij oudere kinderen en volwassenen.

Geboren: 05-06-2019
Geslacht: Merrie
Stokmaat: +/- 1.77 m (waarschijnlijk groei ik nog wel een stukje)
Kleur: Vos

paard.jpg

Regelmatig worden er paarden ter beschikking gesteld om in te zetten voor coachingsdoeleinden. Voordat we een paard inzetten zal het door ons worden beoordeeld en pas worden ingezet als wij zelf goed kennis hebben gemaakt met het paard. Heeft u een paard of pony die geschikt is als coachpaard, al dan niet met een ‘verleden’ en wilt u deze ter beschikking stellen? Neem dan contact op met Romy de Veer op telefoonnummer 06-53851282 of mail naar info@brokenhorsesbrokenpeople.nl om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

bottom of page